Heodore luchtige tuinconstructies


Bestaande situatie
Villa met een te klein en daardoor onderbenut terras dat tegen het huis is aangelegd.

Wens van onze klant
"Eén wens? Nee, het zijn er meerdere. We willen een groter en meer uitnodigend terras, maar ook een jacuzzi, liefst overdekt, een plaats om onze fietsen te stallen, en een plek om basketbal te spelen."

Onze oplossing
Onze eerste bekommernis was uiteraard om te komen tot een elegant geheel, want het gevaar is dat een dergelijke multifunctionele constructie snel oogt als een afzichtelijke blokkendoos. Alles onder één dak brengen en eenheid van stijl, bracht de oplossing. We maakten een originele combinatie op basis van een carport en een tuinhuis , die we optrokken dicht bij het huis. Extra privacy voor de jacuzzi. Elk hoekje en kantje werd benut en toch oogt het geheel licht. We zagen zelfs de kans nog een buitendouche toe te voegen aan de constructie. Door hout en blauwe steen te combineren, oogt het geheel samen met het terras heel speels.

Reactie van onze klant
"Prachtig om vast te stellen dat Armand Mathijs onze vele vragen op een zo consistente manier tot één mooi concept heeft geboetseerd. Zoveel mogelijkheden op een zo beperkte plaats realiseren… sterk! En het leuke is: doordat alles compact dicht bij het huis is opgetrokken, blijven we van een diepe tuin genieten als we naar buiten kijken! En als we in onze tuin komen, is het precies alsof we op vakantie gaan."